Dranken en eten

Bij het plannen van een reis naar Jamaica, vooral voor fijnproevers, is het niet altijd gemakkelijk om erachter te komen wat te eten. Vooral als je in een resort verblijft, is het moeilijk om het meest traditionele Jamaicaanse eten te vinden. Deze voedselgids biedt aanbevelingen voor wat te eten in Jamaica en hoe het te doen.

What’s In This Post-show
Reizen En Eten In Jamaica
Tijdens onze eerste reis naar Jamaica, in 2001, verbleven we in een all-inclusive resort en concentreerden we ons niet echt op wat we moesten eten in Jamaica. We aten wat het resort ons gaf.

Dit betekende vaak gekrulde friet op het strand en Italiaanse avond, naast bevroren rumdrankjes aan de bar bij het zwembad.

We bezochten Jamaica op onze huwelijksreis. Had een geweldige tijd. Destijds dachten we er echter niet eens aan om te onderzoeken wat we moesten eten en hoe we die gerechten op een bestemming konden vinden. Sindsdien is er veel veranderd.

Tijdens onze laatste reis wilden we echter zoveel mogelijk traditioneel Jamaicaans eten proberen.

In onze Jamaicaanse voedselgids wilde ik onze tips delen over de Jamaicaanse gerechten die je moet eten en een paar aanbevelingen over waar je deze gerechten kunt eten. We behandelen ook wat te drinken in Jamaica.

Wat te eten en drinken in Jamaica
Wat te eten en drinken in Jamaica

Traditionele Jamaicaanse voedselgids – Wat te eten in Jamaica
Veel mensen die naar Jamaica en andere Caribische bestemmingen zoals de Dominicaanse Republiek reizen, boeken all-inclusive resorts, wat prima is.

Maar dan verlaten ze het resort nooit en weten ze ook niet wat ze moeten eten in Jamaica. Ze gaan niet op zoek naar een geweldig Jamaicaans restaurant om wat traditionele gerechten te proberen, buiten het resort.

Het is belangrijk om te weten dat Jamaica een smeltkroes is. Kolonisten uit Europa, India en Afrika beïnvloedden de keuken. Dit is de reden waarom de Caribische keuken over het algemeen niet homogeen is.

Verschillende mensen vestigden zich op verschillende tijdstippen op elk eiland en elke keuken vertegenwoordigt die verschillen. Het is belangrijk om dit te begrijpen, aangezien de Caribische keuken sterk verschilt van de keuken van Midden-Amerika.

We hebben onderzocht wat te eten in Jamaica. Natuurlijk wisten we van geroosterde kip, maar we wisten ook dat er meer moest zijn.

Ik doe een paar aanbevelingen voor enkele Jamaicaanse restaurants. Maar eerst wil ik de veelgestelde vraag beantwoorden: Waar staat Jamaica om bekend als het om eten gaat? Wat is typisch Jamaicaans eten? Want eten in Jamaica is meer dan alleen gemarineerde kip.

https://koffie.linkexplorer.nl/

https://kappers.linkspot.nl/

https://verlichting.jouwlinkhier.nl/

https://koffie.topbegin.nl/

https://etenendrinken.startpagina.net/

https://interieur.startplaneet.be/

https://kappersbenodigdheden.eigenoverzicht.nl/

https://koffie.boogo.nl/